Brodit držák do auta nastavitelný, šířka 75-89mm, tloušťka 6-10mm, bez nabíjení

pn:711299
pč:PBR-711299
EAN:7320287112993
cena:40,00 €
cena bez dph:33,32 €
dostupnosť:zvyčajne do 14 dní
Brodit držák do auta nastavitelný, šířka 75-89mm, tloušťka 6-10mm, bez nabíjení
Video ukazuje jak jednoduchá je montáž ProClipu a držáku Brodit
Video ukazuje Brodit MultiMoveClip - adaptér pro použití více druhů držáků na jednom ProClipu
Držiak je veľmi pevný, telefón sa v ňom nelepí a nevibruje. Držiak je vybavený pántom, vďaka ktorému môžete telefón kedykoľvek ľahko otočiť na šírku alebo na výšku alebo ho nakloniť. Držiak je pripevnený na klipe Brodit ProClip.

Preferencie:
-Mobilný telefón sa v držiaku nelepí a nevibruje
-Bezpečne ho drží, takže sa ani pri nehode nemôže uvoľniť a zraniť posádku
-Držiak neblokuje žiadne tlačidlá ani konektory
-Držiak má záves, telefón môžete kedykoľvek otočiť na výšku alebo na šírku alebo ho nakloniť
-Montáž na ProClip je jednoduchá a zvládne ju aj laik za niekoľko minút

Materiál:
- Vysokokvalitný plast ABS
Poznámka:
-Ide o dvojdielne riešenie. K tomuto držiaku budete potrebovať aj klip ProClip pre konkrétny model vozidla. V konfigurátore Brodit vyberte príslušný ProClip. Pripevnite držiak ProClip na ProClip pomocou štyroch samorezných skrutiek, ktoré sú súčasťou balenia držiaka.

Možnosti montáže pre Brodit do auta, dodávky, autobusu, nákladného auta atď:

Inštalácia na Brodit ProClip:

Spony Brodit ProClip sú dômyselne navrhnuté pevné plastové spony, ktoré sú skonštruované tak, aby spoľahlivo a veľmi pevne držali v štrukturálnej medzere medzi plastmi prístrojovej dosky. Klip je vždy navrhnutý pre konkrétny model vozidla tak, aby sa dal ľahko zasunúť (zacvaknúť) bez poškodenia palubnej dosky a na bezpečnom mieste a zároveň aby nebránil vodičovi vo výhľade cez čelné sklo. Držiak Brodit potom jednoducho naskrutkujete na klip. Všetko, čo na to potrebujete, okrem skrutkovača, je už súčasťou balenia držiaka. V konfigurátore Brodit vyberte príslušný ProClip.


Inštalácia na montážne základne a ramená Brodit:

Montážne základne a ramená umožňujú veľmi pevnú montáž držiaka prakticky kdekoľvek. Montážne podstavce a ramená nájdete tu.

Typy:
- Potrebujete na jednom klipe ProClip striedať dva držiaky? Alebo chcete držiak jednoducho odstrániť? Zariadenie Pro MultiMoveClip dokonale vyhovuje obom prípadom.
- Potrebujete na jeden ProClip umiestniť dva držiaky súčasne? Alebo chcete mať držiak trochu iný, ako umožňuje umiestnenie ProClip? Vyberte si vhodnú rozširujúcu montážnu dosku . Potom budete môcť na jeden ProClip okrem držiaka mobilného telefónu pripevniť aj držiak na nápoje, navigačné zariadenie, rádiostanicu alebo platobný terminál atď.

O výrobcov Brodit:
Brodit je švédska rodinná spoločnosť, ktorá sa už tri desaťročia špecializuje výlučne na držiaky mobilných telefónov, tablety, odolné terminály, rádiá, platobné terminály a ďalšie zariadenia do automobilov. Celá výroba prebieha vo Švédsku.


Máte otázku? Nenašli ste v našej ponuke to, čo potrebujete? Ak ste v našej ponuke nenašli držiak, ProClip, rameno, základňu, predlžovaciu dosku atď. ktoré potrebujete, kontaktujte
nás. Radi vám poradíme.